Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Εταιρική ταυτότητα

Σχεδιασμός Brand

Κάντε το Brand σας να ξεχωρίσει!

Η δημιουργία μιας Εταιρικής ταυτότητας είναι μια λεπτομερής διαδικασία marketing που προσδίδει διαφοροποιητική αξία σε μια επιχείρηση. Στη Codex σχεδιάζουμε Brands για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που περιλαμβάνουν κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμό λογοτύπων και μακέτες εκτυπωτικών ειδών.

Στις σημερινές πολυσύνθετες εποχές, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν και εμπιστεύονται δημοφιλή Brands, η αξία μιας Εταιρικής ταυτότητας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Για αυτό πρέπει να αποπνέει μεγάλη αξιοπιστία και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του καταναλωτή.

Η Codex είναι σε θέση να βοηθήσει κάθε τύπο επιχείρησης, ούτως ώστε να κατέχει ένα ουσιαστικό Brand. Είμαστε συντονισμένοι με τις ραγδαίες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους τομείς της αγοράς και διαθέτουμε ευελιξία στην αναπροσαρμογή των στρατηγικών που σχετίζονται με την εταιρική ταυτότητα.

Καταλαβαίνουμε επίσης τη διαφορετική χρησιμότητα μεταξύ των social media και κρίνουμε αναγκαία την παρουσία οποιουδήποτε Brand σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι δημιουργούμε Brands, που είναι μοναδικά, καινοτόμα και αφήνουν μια εντύπωση που διαρκεί.

Περισσότερα Κλείσιμο

Σημασία Brand

Ουσιαστικά Brand με ταυτότητα

Η λέξη brand δεν προσδιορίζει απλώς το όνομα ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, είναι πολλά παραπάνω.

Εμπιστοσύνη
Ουσιαστικά όταν μιλάμε για brand πρόκειται για τη σύνδεση που κάνουν οι πελάτες με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, για τη στρατηγική εκείνη που προκαλεί εμπιστοσύνη προς της επιχείρησή σας. Μέσα από όλα αυτά είναι εμφανές ότι ο σχεδιασμός ενός Brand απαιτεί χρόνο, δημιουργικότητα και αμέριστη προσοχή για να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Αναγνωρισιμότητα
Με την οπτική παρατήρηση ενός ισχυρού Brand, οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την επιχείρηση και τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η εταιρική ταυτότητα να διαθέτει αξία και μηνύματα πίσω από το λογότυπο της. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ο επαγγελματικός σχεδιασμός λογοτύπου.

Strategy

Η Στρατηγική της Codex στον σχεδιασμό Brand

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσδιορίσουμε που βρίσκεται σήμερα το Brand σας και που επιθυμείτε να φτάσει. Οι γραφίστες μας είναι στη διάθεση σας, για να ακούσουν τη γνώμη σας για το Brand σας και αν αυτή διαφέρει από την τωρινή εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα στη διαδικασία δημιουργίας Εταιρικής ταυτότητας, είναι και μία ευχάριστη διαδικασία εκτυπωτικών ειδών.

1. Κατανόηση αξίας Brand

Έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα του Brand σας, μπορούμε να κατανοήσουμε σωστά την αξία του στην αγορά. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να δούμε τι θέση έχει το Brand σας απέναντι στον ανταγωνισμό και ποιος είναι αυτός. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του βήματος, μπορούμε να σχεδιάσουμε την εταιρική ταυτότητας σας και να της δώσουμε μια μεγαλύτερη μελλοντική αξία.

2. Εύρεση ονόματος Brand

Μέσω της ευρηματικής σκέψης που χαρακτηρίζει την ομάδα μας, μπορούμε να δώσουμε όνομα στην επιχείρηση που πρόκειται να ξεκινήσετε. Το όνομα του brand δεν θα πρέπει είναι απλά μία λέξη. Χρειάζεται να είναι κάτι το ευκολομνημόνευτο, εύηχο και να κρύβει ένα μήνυμα ως προς το κοινό σας.

3. Σχεδιασμός Brand

O σχεδιασμός Brand στοχεύει στην δημιουργία μιας σύνδεσης με την αγορά, η οποία θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και θα ενθαρρύνει την επιλογή των προϊόντων & των υπηρεσιών σας. Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει δημιουργία logo, slogans, επαγγελματικών καρτών, ιστοσελίδων και διάφορων μακετών.

4. Στρατηγική Brand

Αναπτύσσουμε μια 360ο στρατηγική μάρκετινγκ για το Brand σας, που θα το αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό. Βασικός πυλώνας για να συμβεί αυτό είναι η διάδοση της εταιρικής ταυτότητας σας στον κόσμο μέσω στρατηγικών όπως είναι η διαχείριση social media, η δημιουργία περιεχομένου, τα blog posts, τα eBooks, τα video και η βελτιστοποίηση SEO.

Γιατί εμάς

Λόγοι επιλογής της Codex στον σχεδιασμό Brand

Όποια κι αν είναι η αποστολή, παρέχουμε ποιότητα, αξία και λίγη μαγεία. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και θεωρούμε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τη διαχείριση έργων ως αυτοτελείς κλάδους. Εμπιστευτείτε μας για να κάνουμε πράξη ένα καινούργιο Brand ή να δώσουμε μια νέα πνοή σε ένα ήδη υπάρχον.

Η αρχική μας προσέγγιση εξαρτάται πάντα από την τρέχουσα κατάσταση ενός Brand, η οποία καθορίζεται από διάφορους παράγοντες. Ο σημαντικότερος φυσικά είναι η αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, καθώς ένας πελάτης βλέπει διαφορετικά μέρα με την μέρα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν.

Σε μια κατάσταση κρίσης, ένα Brand μπορεί να έχει χάσει λίγη από την λάμψη του, να μην έχει μεγάλη απόδοση και να χρειάζεται μία αναζωογόνηση. Στην Codex έχουμε ότι χρειάζεται για να λύσουμε ένα τέτοιο πρόβλημα, δίνοντας λύσεις που θα διαρκέσουν.