Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web design & development

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

που καθηλώνει τα βλέμματα

Οι μοναδικές υπηρεσίες για τη κατασκευή ιστοσελίδων που διαθέτουμε, θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να αποκτήσει μια ξεχωριστή και άκρως ανταγωνιστική θέση στον χώρο του διαδικτύου. Ο συνδυασμός του ιδιαίτερου design και των τεχνολογιών που διαθέτουμε, θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την επιχείρηση σας. Η Codex δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων του εξωτερικού καθώς στο πέρασμα του χρόνου έχει διακριθεί ανάμεσα τους.

Βασικές παροχές

Κύρια χαρακτηριστικά επαγγελματικής ιστοσελίδας από την Codex

Σε κάθε website που κατασκευάζουμε, παρέχουμε ανεξαιρέτως ορισμένα κύρια χαρακτηριστικά που είναι αναγκαία για μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις βασικές μας παροχές:

Custom Design
Μοναδικό design, χωρίς την χρήση προσχεδιασμένων template, που συμφωνεί με τον τύπο της επιχείρησης σας και προσδίδει μια πρωτότυπη παρουσία στο Brand σας.
100% Responsive
Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να είναι πλήρως συμβατή με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, για να μην υπάρχει περιορισμός στην προσβασιμότητα των χρηστών.
SEO friendly
Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες απόλυτα φιλικές προς την Google, βοηθώντας έτσι το website σας να έχει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Κορυφαίες ταχύτητες
Εγγυόμαστε κορυφαίες ταχύτητες φόρτωσης ιστοσελίδας μέσω χρήσης τεχνολογιών αιχμής, website optimization και premium υποδομών Hosting.
Ασφάλεια
Όλες οι ιστοσελίδες μας έχουν εγκατεστημένα κορυφαία συστήματα ασφαλείας, που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της (ασφάλεια δεδομένων, Backups).
Εύκολο στη χρήση
Το απλοποιημένο διαχειριστικό σύστημα και η εκπαίδευση που παρέχουμε, σας καθιστούν ικανούς να κάνετε βασικές παραμετροποιήσεις στο website σας.

Πρωτότυπος σχεδιασμός

Όλα τα έργα μας είναι μοναδικά και κάθε φορά προσαρμοσμένα στον εκάστοτε πελάτη και στο brand του. Δε γίνεται ποτέ χρήση έτοιμων templates! Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της Codex χαρακτηρίζεται από ευφάνταστες ιδέες, πάθος για δημιουργικότητα, μακροχρόνια εμπειρία και ταλέντο.

Παρότι είναι αναπόφευκτος ο σχεδιασμός website για επιχειρήσεις ίδιου τύπου, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις ιδέες των web designer & developer μας. Δεσμεύονται να παραδώσουν ένα μοναδικό και αποδοτικό αποτέλεσμα που θα αντικατοπτρίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Brand σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με WordPress

Το WordPress χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων παγκοσμίως με ποσοστό που αγγίζει το 40%. Στη Codex, κατασκευάζουμε τα περισσότερα νέα website μας χρησιμοποιώντας WordPress και παρέχουμε υποστήριξη για ιστοσελίδες που αναπτύσσονται μέσω του εν λόγω CMS.

Η χρήση των δυνατοτήτων και της ευελιξίας του WordPress μας απαλλάσσει από οποιονδήποτε περιορισμό στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Έτσι οι web developer μας είναι σε θέση να αξιοποιήσουν όλη τους τη γνώση, που θα πλαισιώνεται από την πιο δημοφιλή πλατφόρμα CMS.

Ταχύτατοι server

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να έχει ισχυρές βάσεις που θα ενισχύουν την ταχύτητα και την ασφάλεια της. Η Codex εξασφαλίζει για εσάς τους πιο γρήγορους, ασφαλής και ποιοτικούς servers.

Εκτός από τους premium servers μας παρέχουμε και μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως διαχείρισή των domain names, που διευκολύνουν τους πελάτες μας σε όλους τους τομείς του web hosting.

Strategy

Η διαδικασία που ακολουθούμε

1. Γνωριμία

Το πρώτο και κυριότερο βήμα είναι να μάθουμε περισσότερα για το Brand και το όραμα της επιχείρησης σας. Αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης συνεργασίας που θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για το website σας.

2. Στρατηγική & Πλάνο

Μετά την αρχική μας συνάντηση, η εξειδικευμένη ομάδα της Codex θα αναλύσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας μέσο εκτεταμένων ερευνών προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα στρατηγικό πλάνο για την καινούργια σας ιστοσελίδα.

3. Web Design

Σε αυτό το σημείο αξιοποιούμε όλη τη διαθέσιμη πληροφορία που έχουμε συγκεντρώσει, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα προσχέδιο της ιστοσελίδας σας μέσω σχεδιαστικών προγραμμάτων (όπως Adobe Xd, Adobe Illustrator και Figma).

4. Web Development

Μετά τις επιθυμητές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν και την έγκριση του σχεδίου, αναλαμβάνουμε να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας όλες τις λειτουργικές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

5. Testing

Πριν το λανσάρισμα γίνετε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις πτυχές της καινούργιας σας ιστοσελίδας για να διασφαλίσουμε την ακέραια λειτουργία της και την αρμονική συνύπαρξη των σχεδιαστικών που την απαρτίζουν.

6. Λανσάρισμα ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα σας πλέον είναι έτοιμη και προσβάσιμη από κάθε χρήστη του διαδικτύου. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε για να ενισχύσετε την παρουσία της ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.

Γιατί να σχεδιάσει η Codex την ιστοσελίδα σας

Με την ολοκλήρωση πολυάριθμων project σχεδιασμού ιστοσελίδων, οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να τηρήσουν ένα αυστηρό και αποδοτικό πλαίσιο σχεδιασμού, που περιλαμβάνει βέλτιστες πρακτικές, υπακοή στις κατευθυντήριες γραμμές για την εμπειρία χρήστη και κατάλληλα εργαλεία για τη κατασκευή ιστοσελίδων.

Η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων μας έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις που οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι διασφαλίζεται ηχηρά η αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία της Codex.

H εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων μας έχει ολοκληρώσει έργα για εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η εταιρία μας μπορεί να αναλαμβάνει την διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Αν πάλι διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο να το κάνετε εσείς και δεν γνωρίζετε πως, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε κατάλληλα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων μας δουλεύουν με βάση μια προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση κατασκευής ιστοσελίδων. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. 

Με την Codex δεν χρειάζεται να διαθέσετε ένα υπέρογκο κεφάλαιο για κατασκευή ιστοσελίδας. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με οικονομικές λύσεις, που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. 

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενδεχόμενες καθυστερήσεις. Ρυθμίζουμε άρτια τη ροή της εργασίας μας, για να διασφαλίσουμε την τήρηση των deadlines και την αξιοπιστία μας. 

Στοχεύουμε πάντα στην επίτευξη λαμπρών αποτελεσμάτων για την εικόνα του Brand σας. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε σκληρά για τη δημιουργία καινοτόμων και έξυπνων στρατηγικών για την ολοκλήρωση του έργου σας.