Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Διαχείριση Social media

Social media management

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η Διαχείριση social media είναι μια στρατηγική marketing με τεράστια ανταγωνιστική ισχύ. Ωστόσο οι εξειδικευμένοι social media managers της Codex μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας στην online αγορά, διαφημίζοντας τη στο Facebook, Ιnstagram, LinkedIn και YouTube. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το brand σας, να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στην Ιστοσελίδα σας και να κερδίσετε περισσότερες πωλήσεις, η Codex μπορεί να σας βοηθήσει.

Βλέπετε τις προσπάθειές σας στο να διαχειριστείτε τα social media σας να αποτυγχάνουν; Για να φτάσει το περιεχόμενο που επιθυμείτε να δημοσιευτεί μπροστά στο στοχευμένο κοινό σας μπορεί να είναι δύσκολο, χωρίς να διαθέσετε χρήματα για διαφήμιση.

Για να μεγιστοποιήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, η Codex μπορεί να ισχυροποιήσει την συνολική σας στρατηγική μάρκετινγκ, μέσω των υπηρεσιών social media management. Η σωστή διαχείριση Facebook ή Instagram μπορεί να προσελκύσει και να μετατρέψει τους ακολούθους σας σε πιστούς πελάτες. 

Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται εξειδίκευση, εμπειρία, και συνεχή εποπτεία. Συνεπώς κρίνεται επιτακτική η συνεργασία με μια εταιρία διαχείρισης social media που μπορεί να δημοσιεύει περιεχόμενο που πυροδοτεί την επικοινωνία, ενώ παράλληλα θα διαμορφώνει μια δυναμική κοινότητα – αντί για προωθητικές ενέργειες για τους χρήστες χωρίς καμία σκέψη.

Ειδικότερα για τις μικρές επιχειρήσεις, το social media management μπορεί να είναι δύσκολο. Ως εκ τούτου, η ομάδα μας έχει συνεργαστεί στενά με πολλούς επιχειρηματίες για να τους δείξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Στη Codex, οι στόχοι σας είναι και δικοί μας στόχοι! Ο ρόλος μας ως social media managers είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, ώστε η επιχείρησή σας να επωφεληθεί από αυτό! 

Περισσότερα Κλείσιμο

Επαγγελματική διαχείριση Social media

Λόγοι Συνεργασίας με Εταιρία Διαχείρισης Social media

Μερικές φορές συναντάμε το social media management και ως social media marketing, καθώς αποτελεί κλάδο του, ο οποίος καλύπτει τον προγραμματισμό, τη σχεδίαση και τη δημοσίευση περιεχομένου στα social media. Στην Codex ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την επιτυχή διαχείριση των λογαριασμών σας στα social media, συνδυάζοντας λύσεις επί πληρωμή και μη, για την επίτευξη των πιο αποτελεσματικών και κερδοφόρων αποτελεσμάτων.

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Υπάρχουν σχεδόν 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο αριθμός αυτός αυξάνεται ραγδαία ανά χρόνο. Όμως δεν πρόκειται απλά για μια στατιστική, αλλά για δυνητικούς σας πελάτες.

Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας, κρίνεται αναγκαία η δυναμική της παρουσία στα social media. Αυτή με την σειρά της διευρύνει το πελατολόγιο σας που παράλληλα οφείλεται να το διατηρείτε και να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν την εταιρεία σας

Ομοίως, αν η εταιρεία σας προσφέρει ένα ωφέλιμο προϊόν ή υπηρεσία, τότε υπάρχουν άνθρωποι που το αναζητούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρουσία στο διαδίκτυο για να τους συναντήσετε στην αναζήτησή τους! 

Η υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δημιουργήσει νέες συνδέσεις και πωλήσεις.

Οι άνθρωποι μιλούν για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας στα social media

Οι πελάτες σας μιλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εσείς πρέπει να συμμετέχετε, να γίνετε μέρος της συζήτησης και να απαντάτε. Είτε η σελίδα σας δέχεται άμεσα σχόλια και μηνύματα, είτε γίνεται μια γενική συζήτηση γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε, είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι.

Οι υπηρεσίες social media management που παρέχουμε εστιάζουν στην ανάδειξη των θετικών πτυχών που έχει να προσφέρει η εταιρεία σας, στη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε τυχόν reviews που λαμβάνετε (θετικά και μη) και στην πρόκληση συζήτησης όπου αυτό είναι απαραίτητο για την καλύτερη αύξηση της συμμετοχής σας!

Πρέπει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας στα social media

Το 77,6% των μικρών επιχειρήσεων δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν τα social media για την προώθηση των επιχειρήσεών τους. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Ή, αν το κάνουν, δεν γνωρίζουν πάντα τις καλύτερες στρατηγικές που απαιτούνται.

Δεν θέλετε απλώς να "είστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης". Θέλετε να εφαρμόσετε μια στρατηγική που να είναι συγκεκριμένη για την επιχείρησή σας! Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς. Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία να κάνει όλη τη βαριά δουλειά για εσάς και να σας ωθήσει μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

Η ομάδα της Codex έχει την δυνατότητα διαχείρισης των Facebook, Ιnstagram, LinkedIn και YouTube, διαθέτοντας εξειδικευμένους social media managers που μπορούν να σας παρέχουν ένα 360 πλάνο προβολής.

Επαγγελματική διαχείριση Social media

Social media που η Codex σας βοηθάει να διαχειριστείτε

Η Codex προσφέρει 360 στρατηγικές για Facebook και Instagram, καθώς και διαχείριση του LinkedIn και YouTube. Στην πραγματικότητα, η Codex παρέχει μια πλήρη σουίτα υπηρεσιών μάρκετινγκ και διαχείρισης social media τις οποίες μπορούν να εμπιστευτούν οι ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Λόγοι για να διαχειριστούμε τα Social Media σας

Η αναζήτησή σας για το καλύτερο Social Media Agency τελειώνει εδώ!

Διαφορετικές πλατφόρμες απαιτούν διαφορετική στρατηγική. Ως Social Media Specialists, αναλαμβάνουμε αυτή την πρόκληση.

Εστιάζουμε στην ποιότητα των post, όχι στην ποσότητα. Μένουμε αφοσιωμένοι στην διαχείριση των λογαριασμών σας. Κατανοούμε τις ανάγκες και τους στόχους του ιδιοκτήτη κάθε επιχείρησης. Είμαστε αρκετά καταρτισμένοι σε όλους τους κλάδους του μάρκετινγκ. Πάνω απ' όλα, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είστε εσείς.

Social Media Marketing
Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με το στοχευμένο κοινό σας και να προωθήσετε προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές. Υπάρχει όμως σωστός τρόπος για να ενισχύσετε την προβολή του Brand σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, και αυτός ονομάζεται Social Media Marketing. Σχετικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία, η οποία συνδυάζει την έρευνα αγοράς, τη δημιουργία στρατηγικής και την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές.
Social Media Brand Management
Τι είναι το social media management χωρίς το Brand Management; Από τη διαχείριση του Facebook έως τη διαχείριση του Instagram, η Codex σχεδιάζει, εκτελεί και παρακολουθεί καμπάνιες, πληρωμένες ή μη, του Brand σας σε πολλαπλές πλατφόρμες. Οι προσαρμοσμένες λύσεις της εταιρείας μας για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια θετική εικόνα της επωνυμίας σας, να ενισχύσετε την εμβέλειά σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.
Social Media Ads
Εκμεταλλευτείτε αυτή την υπηρεσία και οργανώστε την καλύτερη στρατηγική social media σε συνεργασία με τους ειδικούς της Codex. Επιλέγουμε τις πλατφόρμες όπου βρίσκεται το στοχευμένο κοινό σας και δημιουργούμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις που απευθύνονται σε αυτό. Οι διαφημιστικές καμπάνιες προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας, μετατρέποντας τα κλικ σε αγορές, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της διαφημιστικής σας επένδυσης.
Αύξηση των Followers
Το 80% των πελατών θέλουν να αλληλεπιδρούν με τις επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τα social media. Αν θέλετε να επεκτείνετε την αγορά σας και να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ακόλουθους, ενισχύστε τα μελλοντικά σας αποτελέσματα με τη στρατηγική ανάπτυξής μας. Μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες διαχείρισης του Facebook και του Instagram για μια 360 προσέγγιση.
Σχεδιασμός και ανάπτυξη Website
Όταν στέλνετε τους επισκέπτες σας από τα προφίλ σας στα social media στην Ιστοσελίδα σας, βεβαιωθείτε ότι θα είναι εύκολο στη χρήση και την πλοήγηση. Καθώς διαχειριζόμαστε λογαριασμούς social media, ελέγχουμε επίσης αν το website σας είναι συμβατό με τον νόμο (ελληνικός νομός για αμεα), λειτουργικό και βελτιστοποιημένο. Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της εταιρίας μας δημιουργεί ιστότοπους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κινητών τηλεφώνων (Responsive).
Δημιουργία περιεχομένου
Οι έρευνες δείχνουν ότι πάνω από το 50% των καταναλωτών χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναζητήσουν προϊόντα. Κεντρίστε την προσοχή τους με ελκυστικές αναρτήσεις που δημιουργούνται από τους επαγγελματίες της Codex στη διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου των social media. Σχεδιάζουμε περιεχόμενο που προσελκύει το ενδιαφέρον και επηρεάζει τις αποφάσεις των viewer σας, οδηγεί σε επισκεψιμότητα και πιθανούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά σήμερα!