Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Διαχείριση YouTube

YouTube management

Διαφημίστε το Brand σας μέσω μοναδικών βίντεο

Η διαχείριση YouTube κρύβει πολλά μυστικά ώστε να είναι ανταποδοτική. Ένα από αυτά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι η προσέγγιση που χρειάζεται για την αξιοποίηση των subscribers που εντοπίζονται στην πλατφόρμα του YouTube, τον κυριότερο προορισμό των ανθρώπων για παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο. Η Codex μπορεί να διαχειριστεί το κανάλι του YouTube σας, εφαρμόζοντας εξειδικευμένη μεθοδολογία που θα προσφέρει πληθώρα ωφελημάτων στην επιχείρηση σας.

Δυνατότητες Youtube

Αποκτήστε subscribers και πελάτες μέσω του YouTube

Όλοι μας έχει τύχει να δούμε κάτι στο YouTube της Google, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής βίντεο. Αυτό το ψηφιακό υλικό μπορεί να δημιουργηθεί και να διανεμηθεί από απλούς χρήστες του YouTube, είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για δημοσιότητα. Όμως το εν λόγω κανάλι social media προσφέρει και μοναδικές ευκαιρίες για διαφήμιση με διάφορους τρόπους. Σε αυτή την περίπτωση η δημιουργία του ψηφιακού υλικού πρέπει να ανατεθεί σε video creators που σε συνδυασμό με έναν επαγγελματία διαχειριστή YouTube, μπορείτε να αξιοποιήσετε αρκετές από τις ευκαιρίες που προσφέρει το ψηφιακό μάρκετινγκ στο YouTube.

YouTube icon 1 - Codex
YouTube icon 2 - Codex
YouTube icon 3 - Codex

Ίσως, να έχετε αποπροσανατολιστεί σε έναν βαθμό αλλά είμαστε εδώ να σας λύσουμε κάθε απορία και να δώσουμε λόγο σε ότι έχετε να πείτε για την επιχείρηση σας, μέσω του YouTube. Στη Codex μπορούμε να προσεγγίσουμε ακόμα και τα πιο δημοφιλή κανάλια YouTube για να καταστήσουμε το περιεχόμενο των βίντεό σας πιο δημοφιλές.

Λόγοι για επαγγελματικό κανάλι YouTube

Διαχείριση και διαφήμιση στο YouTube που διαφέρει!

Έχει μεγάλη σημασία για κάθε τύπο επιχείρησης να έχει μια ολοκληρωμένη 360ο παρουσίαση και διαφήμιση στο διαδίκτυο. Δεν είναι αρκετή από μόνη της μια όμορφη ιστοσελίδα αλλά χρειάζεστε και μια εξαιρετική παρουσία στα social media! Το YouTube είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφημιστικά παίζει μεγάλο ρόλο η επαγγελματική διαχείριση του.

Ενεργοί χρήστες

Καθημερινή παρακολούθηση video στο YouTube, που αντιστοιχεί σε 1 δισεκατομμύριο ώρες προβολής και αμέτρητους ενεργούς χρήστες.

Αυξήστε Subscribers

Μέσο του YouTube, διαθέτοντας συχνότητα δημοσίευσης video με τρόπο που λατρεύει το κοινό σας, διατηρούμε και αυξάνουμε τους Subscribers σας.

Προώθηση ιστοσελίδας

Προώθηση της Ιστοσελίδας σας μέσω του YouTube, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της και υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Ευέλικτο κόστος

Μιας που οι διαφημίσεις στο YouTube είναι κομμάτι των Google Ads, μας δίνετε η δυνατότητα ευελιξίας στο κόστος διαφήμισης.

Η Codex διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για τη διαχείριση YouTube του καναλιού σας, video editors για την επεξεργασία των video του καναλιού σας, όπως επίσης και τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στη δημιουργία βίντεο που μπορούμε να σας παρέχουμε για το YouTube.

Γιατί εμάς

Λόγοι επιλογής της Codex στην Διαχείριση YouTube

Ακόμη και αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν τη διαφήμιση μέσω του YouTube, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για ένα πλάνο που θα έχει αποτέλεσμα. Επωφεληθείτε από την μακροπρόθεσμη συνεργασία μας ως διαχειριστής του λογαριασμού σας στο YouTube. Μπορούμε να συνεισφέρουμε στην επιχείρησή σας με τρόπους, όπως:

Στόχευση κοινού
Το YouTube δίνει στους χρήστες του αρκετές ευκαιρίες για να άμεση προβολή βίντεο μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό καταναλωτών. Η Codex θα δημοσιεύσει πρωτότυπα βίντεο για λογαριασμό του καναλιού σας στο YouTube, με στόχο την προβολή τους σε ένα στοχευμένο κοινό που ενδιαφέρονται για προϊόντα ή υπηρεσίες σας.
Δημιουργία βίντεο
Δημιουργία βίντεο από εξειδικευμένους video creators. Η Codex διαθέτει παραγωγούς βίντεο, με εμπειρία και κατάλληλο εξοπλισμό, που θα σας τροφοδοτήσουν την διαχείριση YouTube της επιχείρησής σας με πρωτότυπο διαφημιστικό υλικό. Βασικό πρώτο στάδιο πριν την μετέπειτα επεξεργασία και αξιοποίηση του.
Επεξεργασία Βίντεο
Επεξεργασία βίντεο για διαφήμιση του Brand σας, από εξειδικευμένους video editors. Η Codex διαθέτει τους κατάλληλους επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά ούτως ώστε να παραχθούν σωστά αποτελέσματα. Σίγουρα επιβάλλεται η χρήση προσεγμένων εργαλείων για επεξεργασία video.
Αξιοποίηση βίντεο
Το περιεχόμενο των videos, που δημοσιεύονται στο κανάλι σας, πρέπει να συνοδεύεται από δημιουργικότητα και διαφημιστικά μηνύματα. Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους video creators & video editors, που θα δημιουργήσουν και θα αξιοποιήσουν βίντεο για το κανάλι σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας στο YouTube και πως θα επωφεληθείτε από αυτές;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας τώρα ή συμπληρώστε τη φόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.