Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Web design & development

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις

Η Codex παρέχει υπηρεσίες Κατασκευής ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, καταλύματα (ξενώνες, Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια) και τουριστικές δομές (κέντρα αναψυχής, τουριστικά γραφεία).

Το ξενοδοχείο σας είναι μοναδικό, το ίδιο πρέπει να είναι και η ιστοσελίδα σας! Τα website που κατασκευάζουμε έχουν στόχο να εμπνεύσουν τους επισκέπτες σας και να τους οδηγήσουν σε άμεσες κρατήσεις!

Σκοπός μας ειναι η μέγιστη διαδικτυακή σας προβολή και η αύξηση του ποσοστού μετατροπής, με ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται στην αιχμή της γραφικής σχεδίασης. Επιπλέον, ενισχύουμε τη διαδικασία μέσω της εφαρμογής μιας στρατηγικής SEO ειδικά προσαρμοσμένης στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα. Η δημιουργία του ιστότοπου γίνεται σε πλήρη συνεννόηση μαζί σας.

Περισσότερα Κλείσιμο

Παροχές

Όλες οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων που δημιουργούμε, διαθέτουν:

Εν ολίγοις, δίνουμε προσοχή ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ξενοδοχείων. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε οικονομικοί και ταυτόχρονα αποτελεσματικοί. Έχουμε ένα μεγάλο ιστορικό ικανοποιημένων πελατών.

Παρέχουμε ένα εξαιρετικά φιλικό σύστημα διαχείρισης. Αυτό δίνει την ελευθερία  στους πελάτες μας να διαχειρίζονται μόνοι τους την ιστοσελίδα και το περιεχόμενο τους.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο search engine optimization (SEO). Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι απόλυτα φιλικές προς το SEO βοηθώντας έτσι το website σας να έχει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία των χρηστών που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας θα είναι απολύτως φιλική και ικανοποιητική, έτσι ώστε να περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στο website σας.

Οι επισκέπτες σας θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες σας σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με πλήρη λειτουργικότητα, προσαρμοσμένες για κινητές συσκευές.

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μετά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και φιλοξενία στους ποιοτικούς servers μας και είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε προκύψει.

Το τεχνικό μας τμήμα είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα ώρα και στιγμή και ένα από τα στελέχη μας θα απαντήσει στο ερώτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Strategy

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο, η σκληρή δουλειά ξεκινάει πολύ πριν τη νέα σας ιστοσελίδα. Στη Codex μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο, έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική που απλοποιεί τη διαδικασία για εσάς ενώ ταυτόχρονα βοήθα στην επίτευξη των στόχων σας.

1. Ανάθεση έργου

Σε κάθε έργο ορίζεται μια ομάδα, η οποία είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας, από την αρχή έως το τέλος.

2. Δωρεάν Συμβουλευτική

Η ομάδα που θα έχει οριστεί για εσάς θα σας καλέσει για να συζητήσετε διάφορους τομείς της Ιστοσελίδας σας. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να τους ενημερώσετε για τη φύση της επιχείρησής σας καθώς και για τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τον σχεδιασμό του website σας.

3. Επιλογή Design

Με τη Codex ως συνεργάτη θα έχετε το πλεονέκτημα να επιλέξετε το Design που ταιριάζει καλύτερα στο Brand σας. Τα σχέδια δημιουργούνται από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε.

4. Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Σε αυτό το στάδιο εκτελείται ο πραγματικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, ενσωματώνοντας όλα τα  στοιχεία που έχετε υποδείξει, συμπεριλαμβανομένου των κειμένων των εικόνων και των λειτουργιών.

5. Αξιολόγηση και παραμετροποίηση

Σε αυτό το σημείο γίνεται η παρουσίαση της ιστοσελίδας όπου μπορείτε να ζητήσετε πιθανών αλλαγές ή παραμετροποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό βήμα μιας και μέσα από αυτή τη διαδικασία δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

6. Λανσάρισμα Ιστοσελίδας

Μόλις εγκρίνετε την ιστοσελίδας σε εμφανισιακό αλλά και λειτουργικό επίπεδο έφτασε η στιγμή να βγει online και να είναι προσβάσιμη από τους δυνητικούς σας πελάτες.

7. Φιλοξενία, ασφάλεια και υποστήριξη

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και φιλοξενία στους ποιοτικούς servers μας. Η καθημερινή σάρωση ασφαλείας, τα καθημερινά Backup, το CDN και  το SSL διασφαλίζουν ότι το website σας είναι πάντα ενημερωμένο, γρήγορο και διαθέσιμο για τους επισκέπτες σας.

Γιατί εμάς

Λόγοι να μας επιλέξετε

Έχουμε αναλάβει έναν ικανοποιητικό αριθμό ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και μεριμνούμε για τη καλύτερη απόδοση της επιχείρησης σας, μέσω των παρακάτω παραγόντων:

Ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς υπέρογκες χρεώσεις.
Έμπειρη ομάδα με έδρα τα Ιωάννινα
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες για περισσότερο από 10 χρόνια συνεπώς διαθέτουμε τεράστια εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις που σας βοηθούν να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Κορυφαίο project management
Η άριστα καταρτισμένη ομάδα project management που διαθέτουμε έχει πολυετή εμπειρία στην παράδοση ευπαρουσίαστων και λειτουργικών ιστοσελίδων. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα χρονικά πλαίσια και τον προϋπολογισμό σας, μπορούμε να διαχειριστούμε άρτια το έργο σας.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing
Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις με γνώμονα το μάρκετινγκ. Η codex είναι σε θέση να σας υποστηρίξει με επιπλέον υπηρεσίες Digital Marketing όπως Google και Facebook Ads, email marketing, social media marketing, SEO κ.α.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Είναι οι ιστοσελίδες σας κατάλληλες για κάθε είδους ξενοδοχείο;

Ναι! Έχουμε κατασκευάσει ιστοσελίδες για πολλά διαφορετικά είδη ξενοδοχείων, από μικρότερα οικογενειακά μέχρι πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε μερικά από τα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίσει!

Χρησιμοποιείτε έτοιμα templates για τις ιστοσελίδες;

Δε χρησιμοποιούμε έτοιμα templates για καμία από τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων που σχεδιάζουμε. Πιστεύουμε ότι το ξενοδοχείο σας είναι μοναδικό και η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι το ίδιο! Είμαστε υπερήφανοι για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων που προσφέρουμε και σας εξασφαλίζουμε αποτελεσματικά το μέγιστο αριθμό κρατήσεων.

Οι ιστοσελίδες σας υποστηρίζουν πολλές γλώσσες;

Οι ιστοσελίδες μας είναι έτσι ανεπτυγμένες ώστε να υποστηρίζουν όσες γλώσσες χρειάζονται. 

Παρέχετε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS);

Κατασκευάζουμε όλες τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων μας χρησιμοποιώντας το WordPress, ένα κορυφαίο στον κλάδο, ανοικτού κώδικα CMS. Ανοιχτός κώδικας σημαίνει ότι δε σας εγκλωβίζουμε σε ιδιόκτητα συστήματα για να σας χρεώνουμε μεγάλες χρεώσεις για μικρές επεξεργασίες. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και το λογισμικό ανοικτού κώδικα το εγγυάται αυτό.

Διαθέτουν οι ιστοσελίδες σας μηχανισμό κρατήσεων;

Φυσικά, και παρέχουμε μηχανισμό κρατήσεων.Εάν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να έχετε δικό σας προσαρμοσμένο μηχανισμό κρατήσεων, φροντίζουμε να κάνουμε τη διασύνδεση.

Είναι οι ιστοσελίδες σας βελτιστοποιημένες για SEO;

Όλοι οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι βελτιστοποιημένες για SEO με στόχο την επιτυχία από την πρώτη κιόλας μέρα. Δίνουμε προσοχή σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν μεγάλη διαφορά, όταν πρόκειται να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.