Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Web design & development

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η Codex με έδρα τα Ιωάννινα είναι μια ψηφιακή εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και e-shop. Δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αναλάβουν νέες προκλήσεις και να σημειώσουν πρόοδο σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που αποδίδουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Δίνουμε έμφαση στη λειτουργικότητα, τον ευέλικτο σχεδιασμό και τις δημιουργικές λύσεις που τονίζουν την ταυτότητα του Brand σας.

Είτε χρειάζεστε μια απλή παρουσιαστική ιστοσελίδα για να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, είτε ένα πιο περίπλοκο ηλεκτρονικό κατάστημα, η Codex θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε το όραμά σας.

Η ομάδα σχεδιασμού και η ανάπτυξης ιστοσελίδων της Codex διαθέτει μια σειρά αποτελεσματικών υπηρεσιών για να διευκολύνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Περισσότερα Κλείσιμο

Αναλαμβάνουμε για εσάς

Δημιουργία ιστοσελίδων για κάθε επαγγελματία

Διαθέτουμε πάθος με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και εξελισσόμαστε μέσα από την καθημερινή μας ενασχόληση με τον μαγικό κόσμο του Web Design & Development.

Web Development με Wordpress

Το WordPress παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα αλλαγές. Χρησιμοποιείτε παγκόσμια σε ποσοστό που αγγίζει το 40% ενώ ταυτόχρονα δίνει μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή ιστοσελίδων. Ακόμα και σε επίπεδο κατασκευής μικρών e-shop, το WordPress αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή πλατφόρμας CMS. Με όλες αυτές τις δυνατότητες, το web development παίρνει άλλη διάσταση και συναντάει πολύ λίγους περιορισμούς.

Responsive Web Design

Με πάνω από το 50% της συνολικής επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο να προέρχεται από κινητές συσκευές, η δημιουργία μιας responsive ιστοσελίδας δεν αποτελεί πλέον επιλογή αλλά αναγκαιότητα. Ένα responsive website προσαρμόζετε και παρέχει βέλτιστη εμπειρία σε οποιαδήποτε συσκευή και αν προβάλλεται. Αυτό σημαίνει ότι το website σας θα έχει εξαιρετική εμφάνιση και θα λειτουργεί άψογα σε pc, laptop, tablet ή smartphone. Κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσεται από τη Codex προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε συσκευή από την οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση.

Website Hosting

Οι υπηρεσίες web hosting της Codex προσφέρουν μια ευέλικτη και χαμηλού κόστους λύση για φιλοξενία ιστοσελίδων προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση server, τη φιλοξενία και την υποστήριξη επαγγελματικού email καθώς και άλλες καθημερινές διεργασίες που απαιτούνται. Είτε έχετε μια απλή παρουσιαστική ιστοσελίδα είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υψηλών απαιτήσεων οι υπηρεσίες web hosting μας μπορούν να σας καλύψουν παρέχοντας σας ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Επωφεληθείτε άμεσα

Οφέλη συνεργασίας με μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Έγκαιρη παράδοση
Τηρούμε πάντα τα χρονοδιαγράμματα, που έχουν συμφωνηθεί! Η ομάδα web design & development μας δεσμεύεται για την έγκαιρη παράδοση κάθε project που της ανατίθενται. Έτσι η ιστοσελίδα σας θα είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατό.
CODEX LOGO TRANSPARENT WHITE
Οικονομικές υπηρεσίες
Οι υπηρεσίες μας είναι έτσι δομημένες ώστε να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Διαθέτουμε οικονομικές λύσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.
Υψηλή απόδοση επένδυσης
Στόχος μας είναι να κάνουμε την επένδυση σας αποδοτική, έχοντας ως βάση την χρήση προηγμένων μεθόδων ανάπτυξης ιστοσελίδων. Θα λέγαμε ότι υπάρχει μια δόση μαγείας στον τρόπο που η Codex βλέπει μια επένδυση στο διαδίκτυο.
Ποιοτικά αποτελέσματα
Τίποτα δεν μετράει περισσότερο από την ποιότητα του θα πρέπει να διαθέτει το website σας. Για αυτό φροντίζουμε να δημιουργούμε έργα που θα στεφθούν με πλήρη επιτυχία και θα ενισχύσουν την επιχείρηση σας στο έπακρο.
SEO experts
Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι βελτιστοποιημένη και φιλική ως προς το SEO. Θα πρέπει να κατέχετε μια ισχυρή θέση στις μηχανες αναζήτησης και οι SEO experts της Codex θα φροντίσουν για αυτό, αποδίδοντας τα μέγιστα.

Υπηρεσίες Digital Marketing για να ενισχύσετε την ιστοσελίδα σας

Για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε στη σημερινή διαδικτυακή αγορά, μία ιστοσελίδα είναι ένα βασικό βήμα που αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησή σας. Αλλά για να πετύχετε πραγματικά, χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Ευτυχώς για εσάς η Codex διαθέτει, μεταξύ των άλλων, εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα του Digital Marketing. Διαθέτουμε σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. 

Ενισχύστε το Brand σας με την συνεργασία μας! Θα διαμορφώσουμε έξυπνες στρατηγικές marketing έτσι ώστε να διευκολύνουμε την ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Περισσότερα Κλείσιμο

Εγγυημένες λύσεις

Αποτελεσματικές λύσεις Web Design & Development

Η ιστοσελίδα σας είναι πολλά πράγματα!

Γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό να επενδύσετε στην κατάλληλη ομάδα για να υλοποιήσετε το όραμά σας. Με τη Codex, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων γίνεται απλός. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί στρατηγικές λύσεις για μια ισχυρή διαδικτυακή προβολής της επιχείρησης σας. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας άμεσα με υπηρεσίες σχεδιασμού και προώθησης ιστοσελίδων που φέρνουν αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά σήμερα!