Codex-Logo
 • Η εταιρία
 • Blog
 • Επικοινωνία

Κατασκευή E-shop

E-Commerce

Δημιουργήστε το καινούριο σας E-Shop σήμερα!

Άμεσες πωλήσεις, ανταγωνιστικές τιμές, κορυφαία υποστήριξη

Τα E-Shop αναπτύσσονται παγκοσμίως εδώ και αρκετά χρόνια και πόσο μάλιστα το τελευταίο καιρό με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις. Η Codex σας υποστηρίζει προκειμένου να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας διαδικτυακά.

Παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, για να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Επωφεληθείτε άμεσα

Σημαντικότερα οφέλη κατασκευής E-Shop

Διαθέσιμο 24/7
Οι καταναλωτές μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτοι. Μερικές φορές, τους έρχεται αυθόρμητα η διάθεση να ψωνίσουν, ειδικά όταν μπορούν να το κάνουν από το σπίτι. Με ένα E-Shop, εκμεταλλεύεστε αυτές τις παρορμητικές συμπεριφορές, έχοντας τη δυνατότητα να παραμένετε ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο.
icon e-shop - codex
Μείωση λειτουργού κόστους
Η λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν απαιτεί υπέρογκα ποσά για να συντηρηθεί. Αντιθέτως, έχει πολύ μικρότερο κόστος συντήρησης μιας και δεν προϋποθέτει ενοίκιο φυσικού χώρου, εργαζομένους, δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος, νερού, κ.α.
Διεύρυνση πελατολογίου
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν δυνητικούς πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμα και αν η επιχείρησή σας είναι νέα, επισκέπτες από όλο τον κόσμο μπορούν να γνωρίσουν το Brand σας και να επωφεληθούν από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Συλλογή δεδομένων
Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα στο e-shop είναι η δυνατότητα συλλογής δεδομένων. Λόγο του ότι κάθε βήμα είναι ψηφιοποιημένο, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
Άμεση υποστήριξη πελατών
Μπορεί να έχετε τα καλύτερα προϊόντα, αλλά αν η εξυπηρέτηση πελατών σας είναι ελλιπής, δε θα έχετε επαναλαμβανόμενους πελάτες. Οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου λύνουν αυτό το πρόβλημα με πολλούς τρόπους κάνοντάς σας την καλύτερη επιλογή.

Χαρακτηριστικά eshop που κατασκευάζονται από την Codex

Παρακάτω αναφέρουμε ορισμένα γενικά χαρακτηριστικά e-shop που η Codex μπορεί να δημιουργήσει για εσάς.

Βασικά στοιχεία e-shop

Τα πιο σηματικά χαρακτηριστικά ενός e-shop

SEO για E-Shop

 1. Keywords κατηγοριών και προϊόντων
 2. Keywords περιεχομένου
 3. Δυνατότητα χάρτη ιστοσελίδας (site map)
 4. Ενεργοποίηση προϊόντων και κατηγοριών με ένα click
 5. Απενεργοποίηση προϊόντων και κατηγοριών με ένα click

Τρόποι πληρωμής

 1. Κατάθεση σε τράπεζα
 2. Αντικαταβολή
 3. Όλες οι πιστωτικές κάρτες
 4. PayPal 
 5. Διασύνδεση με Eurobank, Πειραιώς, Εθνική

Μεταφορικά και Φ.Π.Α

 1. Απεριόριστοι τρόποι παράδοσης προϊόντων
 2. Υπολογισμός κόστους ανάλογα με τον τόπο παράδοσης
 3. Απεριόριστες εταιρίες courier
 4. Υπολογισμός των εξόδων αποστολής σε πραγματικό χρόνο
 5. Υπολογισμός Φ.Π.Α. 
 6. Δημιουργία ειδικών φόρων για προϊόντα

Χαρακτηριστικά προϊόντων

 1. Απεριόριστες εικόνες για κάθε προϊόν
 2. Σύντομη και αναλυτική περιγραφή προϊόντων
 3. Keywords για κάθε προϊόν ξεχωριστά
 4. Σχετικά προϊόντα
 5. Διαχείριση λίστας προμηθευτών
 6. Απεριόριστες επιλογές προϊόντων, χρώματος, βάρους κτλ.

Εξυπηρέτηση πελατών

 1. Εξειδικευμένη αναζήτηση
 2. Live Chat (live συνομιλία με τους πελάτες)
 3. Φόρμα επικοινωνίας
 4. Απόκρυψη στοιχείων πελάτη 
 5. Υπενθύμιση κωδικού στους πελάτες
 6. Ιστορικό παραγγελιών
 7. Κουμπί συνέχισης αγορών
 8. Κουμπί διαγραφής προϊόντος από το καλάθι

Χρειάζεστε συμβουλές;

Σας καθοδηγούμε ώστε εσείς και η επιχείρησή σας να αποκτήσετε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θέλουμε να σας ακούσουμε για να σας δώσουμε τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές και να ξεκινήσετε ή να ενισχύσετε την ψηφιακή σας επιχείρηση.

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού για να μιλήσουμε!

CMS e-shop

Επιλογή πλατφόρμας (CMS)

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε E-Shop χρησιμοποιώντας όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Woo Commerce, Magento 2 και Shopify.

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας εξαρτάται πραγματικά από την επιχείρησή σας και δεν υπάρχει λύση που να ταιριάζει σε όλους. Μετά την επικοινωνία σας μαζί μας, θα σας κάνουμε συστάσεις σχετικά με το CMS που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την επιχείρηση σας.

Woo Commerce

Είναι το πιο δημοφιλές CMS για E-Shop στην αγορά. Διαθέτει πολλές έτοιμες λειτουργίες, είναι απλό στη διαχείρισή του και υποστηρίζεται επαρκώς.

Shopify

Είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές και εύχρηστο CMS με πολλές έτοιμες λειτουργίες που καθιστούν τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός E-Shop εξαιρετικά εύκολη.

Magento 2

Είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο CMS και προσφέρει πολλές λειτουργίες, γεγονός που το καθιστά δημοφιλή επιλογή για μεγάλα καταστήματα.

E-shop που Πουλάνε!

Μετατρέπουμε τις επισκέψεις σε πωλήσεις

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν είναι απλώς εντυπωσιακά, αλλά είναι κατασκευασμένα με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη.Το E-Shop σας πρέπει να είναι εύχρηστο, πλήρως λειτουργικό και ασφαλή.
Χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα της Codex εξετάζουμε κάθε βήμα στην περιήγηση του επισκέπτη από τη στιγμή που επισκέπτεται το E-Shop, μέχρι τη στιγμή που πραγματοποιεί μια αγορά.
Οι επισκέπτες σας θα περιμένουν να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών και είμαστε αποφασισμένοι να τους την παρέχουμε.

Όλα τα e-shop που κατασκευάζουμε είναι:

Γιατί να επιλέξετε τη Codex για τη δημιουργία E-Shop

Σίγουρα η επένδυση σε ένα e-shop δεν είναι μια απλή υπόθεση και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της εταιρείας με την οποία θα συνεργαστείτε. Πρέπει να συνυπολογιστούν διάφορες παράμετροι ούτως ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι κερδοφόρο. Στην Codex μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα και να έχουμε μια δυνατή συνεργασία στην πάροδο του χρόνου.

Η ομάδα των αφοσιωμένων Designer και Developer μας έχει πάνω από δέκα χρόνια ενασχόλησης με τον σχεδιασμό Ε-shop χρησιμοποιώντας κάθε τεχνολογία με επιτυχία.

Είμαστε σε θέση να παραδίδουμε τα E-Shop που κατασκευάζουμε μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουν τεθεί χωρίς ποτέ να υποβιβάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας 

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας είναι απαραβίαστα. Οποιαδήποτε πληροφορία, ιδέα, ή δεδομένα μας εμπιστεύεστε μένουν απόρρητα.

Ως μια προοδευτική εταιρεία σχεδιασμού E-Shop, φροντίζουμε να παρέχουμε 24/7 υποστήριξη πελατών καθώς βοηθάμε τους πελάτες μας να εξοικειωθούν με τη χρήση του CMS.

Είμαστε ξεκάθαροι κατά την ενασχόληση και τη συνεργασία με τους πελάτες μας, με ειλικρίνεια και ακρίβεια σχετικά με όλες τις πληροφορίες που παρέχουμε.

FAQs

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα e-shop

Χρησιμοποιείτε έτοιμα templates για τα E-Shop που δημιουργείτε;

Δε χρησιμοποιούμε έτοιμα templates για καμία από τις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που σχεδιάζουμε. Ακολουθούμε τις κατευθυντήριες γραμμές σας για να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό E-Shop που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του Brand σας.

Προσφέρετε υπηρεσίες ανασχεδιασμού E-Shop;

Ο επανασχεδιασμός E-Shop είναι μια από τις ειδικότητές μας. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι ενός επανασχεδιασμού που πρέπει να εξεταστούν  κατά την έναρξη του έργου, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρίνεται στους στόχους σας. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική για να καταστήσουμε την ιστοσελίδα επιτυχημένη.

Με ποιες πλατφόρμες E-Shop συνεργάζεστε;

Οι προγραμματιστές μας έχουν εμπειρία με πολλές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κατασκευή E-Shop , συμπεριλαμβανομένων των Shopify, WooCommerce (WordPress), BigCommerce, Magento (Adobe Commerce) και Prestashop. Έχουμε επίσης αναπτύξει πολλές εφαρμογές λογισμικού για E-Shop, για την κάλυψη μοναδικών αναγκών.

Πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου;

Η κοστολόγηση ενός E-Shop γίνεται πάντα με βάση το κάθε project. Λαμβάνουμε υπόψη τους στόχους σας, τις ανάγκες μάρκετινγκ, το Design και φυσικά τη λειτουργικότητα. Όλες αυτές οι μεταβλητές μας βοηθούν να καθορίσουμε την τιμή και το χρονοδιάγραμμα του project σας. Η πρόσληψη μιας εταιρείας δημιουργίας και ανάπτυξης E-Shop είναι μια μεγάλο βήμα και θέλουμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη και οικονομική.

Παρέχετε υπηρεσίες SEO για το E-Shop μου;

Φυσικά, οι υπηρεσίες SEO που παρέχουμε σας διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα βρουν το E-Shop σας όταν ψάχνουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να αναπτύσσουμε E-Shop που κατατάσσονται στα υψηλότερα αποτελέσματα αναζήτησης για ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η δημιουργία ενός E-Shop το 2023;

Με τις ηλεκτρονικές αγορές να ξεπερνούν τα 800 δισεκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως, είναι σαφές ότι η διάθεση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας προς πώληση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Στις μέρες μας οι χρήστες του διαδικτύου περιμένουν να μπορούν να κάνουν μια online παραγγελία, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν με κάποιο πωλητή. Μόνο τα παραπάνω είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς ότι η δημιουργία E-Shop εν έτει 2023 είναι από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ένας επιχειρηματίας.

Το E-Shop μου θα εμφανίζεται και σε υπολογιστές και σε κινητά;

Με τις πωλήσεις μέσω φορητών συσκευών να πολλαπλασιάζονται, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχετε ένα E-shop βελτιστοποιημένο για κινητά και tablet. Στη Codex κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσαρμόζονται σε κάθε μέγεθος οθόνης (responsive) έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις πωλήσεις σας στο έπακρο.

Είναι εύκολη η διαχείριση του E-shop μου;

Η Codex καθιστά απίστευτα εύκολη τη διαχείριση E-shop σας. Από την προσθήκη προϊόντων ή κατηγοριών έως την αποστολή Newsletter, θα έχετε πλήρη πρόσβαση για να κάνετε ενημερώσεις άμεσα και εύκολα μέσω του CMS (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου).

Μπείτε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου!
Ζητήστε μας προσφορά για να κατασκευάσουμε το δικό σας E-shop.