Codex-Logo
  • Η εταιρία
  • Blog
  • Επικοινωνία

Κατασκευή ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία (μεσίτες)

Web design & development

Επαγγελματικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία

Στη Codex έχουμε καταλάβει ότι το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από το πόσο καλή είναι η ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες προσφέροντας έτσι κορυφαίο σχεδιασμό ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία και μεσίτες.

Γιατί το μεσιτικό σας γραφείο χρειάζεται Ιστοσελίδα
Οι ανάγκες των σύγχρονων χρηστών για την ύπαρξη διαδικτυακής παρουσίας στην αγορά των ακινήτων γίνετε όλο και πιο επιτακτική. Αν σας φαίνεται δύσκολο λοιπόν, να διαφοροποιήσετε την επιχείρηση σας από τον online ανταγωνισμό τότε ήρθε η στιγμή να απευθυνθείτε στους ειδικούς του Real Estate!

Παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία και μεσίτες που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από το πλήθος. Κύριος στόχος μας είναι να σας δώσουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας προβάλλοντας την τεχνογνωσία σας ενώ ταυτόχρονα προσελκύεται το ευρύτερο κοινό με μια εξαιρετική διαδικτυακή εμπειρία.

Περισσότερα Κλείσιμο

Τι παρέχουμε για εσάς

Δυνατότητες και χαρακτηριστικά ιστοσελίδων για μεσίτες

Μοναδικός σχεδιασμός
Η ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της Codex είναι σε θέσει να δημιουργήσει και αναπτύξει τις πιο ιδιόμορφες και απαιτητικές ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία. Όλα τα έργα είναι μοναδικά και κάθε φορά προσαρμοσμένα στον εκάστοτε πελάτη. Δε χρησιμοποιούμε ποτέ έτοιμα templates!
Responsive
Όλες οι ιστοσελίδες είναι βελτιστοποιημένες για κάθε συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα ανταποκρίνεται και θα προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης στην οποία προβάλλεται, είτε πρόκειται για οθόνες γραφείου, είτε για tablets, είτε για κινητές συσκευές.
Φιλοξενία, ασφάλεια & υποστήριξη
Παρέχουμε ολοκληρωμένη και συνεχή τεχνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας του ιστότοπου σας και των αναβαθμίσεων ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τη νύχτα. Επιπλέον, παρέχουμε συνεχή βοήθεια και η τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη για κάθε συμβουλή.

Strategy

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Στη Codex έχουμε καταλάβει ότι το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από το πόσο καλή είναι η ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες προσφέροντας έτσι κορυφαίο σχεδιασμό ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία και μεσίτες.

1. Έναρξη & συλλογή πληροφοριών

Πρώτο και βασικότερο βήμα είναι η καταγραφή των απαιτήσεών σας και δημιουργία του επαγγελματικού σας προφίλ. Η codex από αυτό το σημείο καθίσταται ένας βασικός σας συνεργάτης που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και προδιαγραφές για την ιστοσελίδα Real Estate σας.

2. Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Οι Designers μας, σας παρουσιάζουν τα πρώτα σχέδια τα οποία συμπεριλαμβάνουν τις καταγεγραμμένες απαιτήσεις σας καθώς και τις σύγχρονες ιδέες μας. Σε αυτό το στάδιο γίνεται η αξιολόγηση και σημειώνονται αλλαγές και παραμετροποιήσεις ούτως ώστε να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο.

3. Ανάπτυξη ιστοτόπου

Οι Developers πλέον έχουν ότι χρειάζονται για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιστοσελίδα σας. Φροντίζουν να συμπεριλάβουν όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις ενώ την ίδια στιγμή δίνεται έμφαση στην ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας για όλα τα μεγέθη οθονών και συσκευών.

4. Τελικές αλλαγές & λανσάρισμα

Είναι γνωστό πως δε συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα. Με την τελική εικόνα πλέον της ιστοσελίδας κάνουμε μικρές, αλλά κομβικές αλλαγές για να εξασφαλίσουμε ασυναγώνιστο αποτέλεσμα.Τέλος, λανσάρουμε την ιστοσελίδα και ένας καινούριος κύκλος ξεκινά με το Digital Marketing έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο.

5. Αξιολόγηση και παραμετροποίηση

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και φιλοξενία στους ποιοτικούς servers μας. Η καθημερινή σάρωση ασφαλείας, το CDN, τα καθημερινά Backup και  το SSL διασφαλίζουν ότι το website σας είναι πάντα ενημερωμένο, γρήγορο και διαθέσιμο για τους επισκέπτες σας.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία

Real Estate Digital marketing

Ως εταιρία παροχής υπηρεσιών Digital marketing, η Codex προσφέρει λύσεις μάρκετινγκ για να αποκτήσει η επιχείρησή σας τη μέγιστη δυνατή προβολή στον διαδικτυακό κόσμο.

Σας βοηθάμε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της επένδυσής σας, διαμορφώνοντας στρατηγικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας στον τομέα των ακινήτων.

Το social media marketing, τα Google και Facebook Ads, τo seo, το email marketing και άλλες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το σωστό κοινό και να εδραιώσετε την παρουσία σας στην αγορά.

Real Estate SEO

Η Codex διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα έχει τη μέγιστη δυνατή προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

Κατανοούμε το πρότυπο συμπεριφοράς του αγοραστικού κοινού σας και διαμορφώνουμε έξυπνες στρατηγικές SEO που οδηγούν δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδας σας.

Με την άριστα καταρτισμένη ομάδα SEO που διαθέτουμε μπορούμε να φέρουμε ποιοτική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να επεκτείνουμε τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας.

Real Estate Social Media Marketing

Η Codex έχει μεγάλη εμπειρία στη βελτίωση προβολής των επιχειρήσεων στα social media και στη δημιουργία fans/followers.

Αναλαμβάνουμε όλο το Social Media Marketing της επιχείρησης σας όπως το ανέβασμα αναρτήσεων και την παρακολούθηση αυτών, τη διαμόρφωση στρατηγικών καθώς και πολλά ακόμη στρατηγικά βήματα.

Η ομάδα μας αναπτύσσει έξυπνες και ηθικές τεχνικές για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο Facebook, το Instagram, το YouTube και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.